Contact us

                                                                                                            SUPPORTERS

  

                                                                                        

ПРИЈАВА

за учество на обука

Општи податоци
  • id
Начин на плаќање
Датум на пријава
  • calendarОИЦ Скопје

Ул. Орце Николов 99, 1000 Скопје;
Тел/Факс: ++389 2 32 46 304
e-mail: petrusev@oic.org.mk
www.oic.org.mk

 

* Полињата обележани со црвено се задолжителни.

* Напомена: уплатата ќе се врши врз база на доставена про-фактура.

Online Classroom


 

   

If you already have voucher click here.

   

 

 

 

 

line-divider-oic-F